Lang geleden dat we nog eens wat nieuws en foto’s hebben gedropt op onze site. Dat wil echter niet zeggen dat er niets is gebeurd.

De brandwerende verflaag op de metalen constructie werd aangebracht. Ook pictogrammen en brandblussers werden geplaatst.

Drie lokalen werden voorzien van demonteerbare wanden zodat de grote zaal kan uitgebreid worden indien er nood aan is.

Onder leiding van Guido, Koen Van Hiel en twee studenten zijn we momenteel volop bezig aan de elektriciteit. Verlichting, schakelaars en stopcontacten zijn geplaatst en de aansluitingswerken zijn volop bezig.

Voorts zijn we in afwachting om in de keuken een coating (beschermlaag) te laten aanbrengen op de betonnen vloer, dit zal vermoedelijk nog deze maand gebeuren en dan kan de keuken geplaatst worden. Er is al contact opgenomen met  de loodgieter voor de wateraansluiting, de CV ketel toiletten en douches.

Ondertussen is ook het schitterend initiatief van Lore en Bo (die 300 km hebben gelopen en 5000 € hebben verzameld die integraal naar de nieuwbouw gaan) afgelopen. Het warm onthaal bij hun laatste kilometers zal hen deugd gedaan hebben 

Het voorbije jaar hebben vele mensen een (fiscale) gift gegeven, een sponsorbedrag geschonken, een renteloze lening aangegaan. Ook de VZW heeft haar activiteiten (of alternatieven) kunnen verder zetten. Kortom, er is een mooi bedrag verzameld waardoor we altijd hebben kunnen verder werken en waarvoor VEEL DANK AAN IEDEREEN 

Ons beoogde doel komt steeds dichter bij!!!!!!!!!!!