PRAKTISCH

Wat?

Chiro Sonneveld wil met zijn 150 leden meisjes in hun vrije tijd samenbrengen, zonder onderscheid. Via spel willen we hen ervaringen laten opdoen, leren samenleven, een kijk bieden op zichzelf en op de wereld.

De Chiro is nog meer dan spel, we willen een leerschool voor het leven zijn. Vertrekkend uit de leefwereld van kinderen en jongeren willen we met hen streven naar een Chirodroom: een wereld waarin graag zien, rechtvaardigheid en innerlijkheid centraal staan.

Elke zondag wordt er wel iets anders gedaan. Van rustig tot hevig spelen, van knutselen tot een avontuurlijk stadsspel. Leden worden dus creatief geprikkeld en gemotiveerd tot beweging. Dit alles doen ze in groep zodat ze leren samenwerken en anderen respecteren.

Waar?

Wij zijn te vinden op de Flor Hofmanslaan te Lebbeke!

Voor wie?

Voor alle meisjes die zich willen amuseren op een zondagnamiddag en een pak nieuwe vrienden wil maken. Er valt het hele werkjaar door heel wat te beleven met als toppunt het jaarlijkse bivak!

Dus ben je tussen de 5 en 18 jaar, kom dan gerust eens een kijkje nemen op de Chiro !

(Vanaf de derde kleuterklas kan je bij de Chiro komen)

Wanneer?

Van eind september tot in augustus is er zowat elke zondag Chiro-activiteit van 14.00u tot 17.00u. Als er geen Chiro is, dan wordt u daarvan verwittigd via de maandbrief. De activiteiten beginnen stipt om 14.00u. Vanaf 13.30u is er leiding aanwezig.

Ons Terrein