Vragen in verband met uw eigen afdeling mag u stellen aan de leiding van de groep zelf, waarvan u de gegevens vindt op de leidingspagina. Voor vragen of opmerkingen in verband met de algemene chirowerking of om het even wat, kan u terecht bij de groepsleiding of bij onze veebee (volwassen begeleidster).

GROEPSLEIDSTERS

ANKE VAN SANDE

Samen met onze leidingsploeg staan wij altijd klaar voor onze leden en hun ouders! Hebben jullie vragen, bevindingen of eerder tips? Spreek ons zeker aan, stuur een mailtje of bel ons maar eens! Zo maken we van onze Chiro iets moois voor iedereen.
Want Chiro, da’s pas leven! 

E-mail: anke.vansande@chirosonneveld.be
Gsm-nummer: 0473/80.78.45

MARTHE LIMBOURG

Iedere zondag staan wij, net zoals de 26 andere leidsterkes, paraat om jullie kleine spruit de drie meest fantastische uren van de week te geven. Naast die drie uren staan wij ook klaar voor de ouders. Dus als jullie vragen, opmerkingen, twijfels of zelfs leuke weetjes hebben, zijn jullie altijd welkom bij ons! Spreek ons gerust aan, stuur een mailtje of bel.
Als je ’t mij vraagt: CHIRO!!!

E-mail: marthe.limbourg@chirosonneveld.be
Gsm-nummer: 0470/05.16.42

VEEBEE

lieselot

LIESELOT AELBRECHT

Elke zondag staan er veel leidsters klaar om elke chiromeid de leukste tijd van haar leven te geven. Met veel enthousiasme, bruisende energie en grenzeloze creativiteit slagen ze er keer op keer in om iedereen het naar zijn zin te maken. Maar chiro is meer dan zondag van 14h -17h. Ook vrijdag, zaterdag en zelfs in de week houdt chiro hen bezig, want chiro is nu eenmaal een manier van zijn, een manier van leven, die je nooit meer loslaat. Net zoals bij mij. Mijn eerste chiro-uniform en fluitkoorden zijn nu dierbare schatten op zolder, maar mijn chiroherinneringen en chirovriendschappen blijven voor altijd dicht bij mij.

Als er vragen, opmerkingen, bedenkingen, moeilijkheden zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik hoor het graag als ik jullie kan helpen.

E-mail: aelbrecht.lieselot@gmail.com
Gsm-nummer: 0494/48.01.42

CONTACT

Email: hoofdleiding@chirosonneveld.be
Adres: Flor Hofmanslaan, 9280 Lebbeke