Hallo allemaal,

Het is van april vorig jaar geleden dat we nog eens een berichtje plaatsten van de nieuwbouw.

Dat we niet hebben stilgezeten bewijst de volledige afwerking van de elektriciteit, de ventilatie, het sanitair en de keuken.

Dat we een schitterende Technische ploeg hebben daar moeten we geen tekeningetje bij maken. De afwerking van de ramen en deuren als ook het uitwerken van het pad rondom de nieuwbouw en een terras staan nog op het programma. Als deze twee werken kunnen uitgevoerd worden wil dat zeggen dat de nieuwbouw volledig afgewerkt is. Op zich is dat in deze moeilijke tijden een geweldige prestatie!!

Onze Technische ploeg wil echter niet bij de pakken blijven zitten en is ook al begonnen aan het demonteren en heropbouwen van de materiaalzones. Uit het oude gebouw werden al meerdere aanhangwagens “rommel en afval” naar het containerpark vervoerd (waaronder een massa zetels!) en dit zal wel nog een tijdje zo blijven. Daardoor echter hadden zowel de keukenploeg als ook de leiding na de terugkeer van het kamp een grote stockeer ruimte ter beschikking, mooi verdeeld in ongeveer twee gelijkaardige zones. Komende maanden zal hier zeker verder aan gewerkt worden.

Niet alleen aan de nieuwbouw maar ook aan het gehele terrein werd nog steeds aandacht geschonken. Ons Chiroterrein, dat echt wel een must is als alles eens gesnoeid en opgekuist is, vraagt heel veel onderhoud, zowel voor het groen als voor de speeltuigen. Voor de speelzone zijn trouwens ook al vele ideeën en plannen in de maak. Daarom zijn wij klusjesdagen blijven houden en bovendien zullen er in de toekomst nog meer op de planning komen dan vroeger.

Op 17 september wordt het 60-jarig bestaan van Chiro Sonneveld gevierd in combinatie met een opendeurdag van het nieuwe gebouw, een unieke gelegenheid om dit schitterend project te komen bekijken.