Beste ouders, sympathisanten, oud-leiding, ….

Zoals u al gemerkt zal hebben is op zeer korte tijd de ruwbouw van het nieuwe Chiroheem u

it de grond gerezen. Dit heeft echter al heel wat voorafgaand werk gevergd van onze drie werkgroepen en is het resultaat van een oorspronkelijk renovatieproject ontstaan in 2012 (jawel, zo simpel was het allemaal niet!).

Uiteraard moet er nog heel wat gebeuren in en rond het gebouw zelf. Misschien voelt u zich geroepen om een handje toe te steken naargelang uw eigen mogelijkheden en mits uw agenda het toe laat. Het zou ons veel plezier doen moesten we wat meer helpende handen vinden om zo snel mogelijk het gebouw operationeel te maken.

Daarom hebben we een takenlijstje opgesteld van de voornaamste werken die moeten uitgevoerd worden. Voorlopig kunnen wij echter nog geen vaste datums of periode plakken maar als je het ziet zitten om bij één of meerdere taken een handje toe te steken dan vul je jouw gegevens in en brengen wij jou tijdig op de hoogte.

Eén ding is zeker: rijk zal je er niet van worden maar je hebt de oneindige dankbaarheid van onze VZW, de leiding en de vele kinderen die binnenkort van dit mooie project kunnen genieten.

Een overzicht van de taken met wat meer info hierover vind je in het TAKENPLAN Indien je je wil opgeven voor een taak kan dat via dit formulier WERKFORMULIER (klik gewoon op de link), via mail naar vzw@chirosonneveld.be of gewoon telefonisch naar de leiding of een van de bestuursleden van de vzw (gegevens zijn te vinden op www.chirosonneveld.be)

Namens VZW Sonneveld